[fixed] 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
User avatar
alf5000
Posts: 455
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

[fixed] 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

#1 Post by alf5000 » 20.05.2013, 20:23

if I select some mp3-files in FCXE and hit enter to open them in winamp (it's my default player) only the last of my selected songs is played in winamp (WinExplorer & FC2009 do it correctly)

p.s. all of the FCXE versions I've used so far have this behavior
Last edited by alf5000 on 08.12.2013, 20:40, edited 1 time in total.
win7pro x64 - FCXE x64

Marek
Author
Author
Posts: 2511
Joined: 10.04.2006, 07:48
Location: Germany
Contact:

Re: 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

#2 Post by Marek » 20.05.2013, 20:55

What about the file/folder setting "By ENTER on multiple selected files"?

User avatar
alf5000
Posts: 455
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Re: 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

#3 Post by alf5000 » 21.05.2013, 12:01

I've tried 'Open all selected items directly (not recommended)'
I've tried 'Show warning before opening items'
none of the above works correctly

perhaps it helps:
if I watch really carefully I can see Winamp opening file1 for the a wink of a second then overwriting it with file2 (for the wink of a second) then overwriting it with file3 and so on - finally winamp plays the last item of my selection.
win7pro x64 - FCXE x64

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3442
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

#4 Post by Dreamer » 21.05.2013, 15:38

Confirmed with AIMP. I think it was broken before and fixed once in XE version.

BTW It works good in 2009.02b.

User avatar
alf5000
Posts: 455
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Re: 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

#5 Post by alf5000 » 24.09.2013, 22:20

what a pity, problem still exists in 634
win7pro x64 - FCXE x64

User avatar
alf5000
Posts: 455
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Re: 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

#6 Post by alf5000 » 12.10.2013, 17:56

FCXE635 still can't send multiple .mp3 files to winamp correctly
win7pro x64 - FCXE x64

User avatar
alf5000
Posts: 455
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Re: 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

#7 Post by alf5000 » 06.12.2013, 22:48

XE643 still lacks the ability of sending multiple .mp3 to Winamp correctly :oops:
win7pro x64 - FCXE x64

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3442
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

#8 Post by Dreamer » 07.12.2013, 21:37

Confirmed with AIMP too, in 644.

It's pity, because it was fixed once before. It would be nice if this one would be fixed before final official release.

User avatar
alf5000
Posts: 455
Joined: 12.04.2012, 15:59
Location: Austria

Re: [fixed] 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

#9 Post by alf5000 » 08.12.2013, 20:42

on my system it works now as expected. :)

I only can speak of Winamp, though.
win7pro x64 - FCXE x64

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3442
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: [fixed] 622 - does not send multiple .mp3 to winamp

#10 Post by Dreamer » 08.12.2013, 22:02

Confirmed with AIMP too. Thanks, Marek.

Topic closed.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests