Error message occurs trying to add buttons to Action menu

Bugs and issues - current donor version.
Post Reply
Message
Author
JeffK
Posts: 4
Joined: 19.07.2020, 05:03

Error message occurs trying to add buttons to Action menu

#1 Post by JeffK » 19.07.2020, 11:30

Trying to add Attributes/Timestamp button to Action menu. Happens whatever I try to add. It actually gets added but error message occurs every time.

bug report and screenshot to follow


JeffK
Posts: 4
Joined: 19.07.2020, 05:03

Re: Error message occurs trying to add buttons to Action menu

#3 Post by JeffK » 19.07.2020, 11:46

Do I send the bug report via email?

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 4052
Joined: 19.08.2007, 21:40

Re: Error message occurs trying to add buttons to Action menu

#4 Post by Dreamer » 19.07.2020, 13:06

Which FC / OS versions? Try to upgrade to the latest version.

Can't confirm with 824 64-bit, Windows 10 2004 64-bit.

JeffK
Posts: 4
Joined: 19.07.2020, 05:03

Re: Error message occurs trying to add buttons to Action menu

#5 Post by JeffK » 19.07.2020, 13:20

Thank you for responding Dreamer.

I don't know what changed but it is now working without the error message.

FWIW I am on 824 64-bit, Windows 10 Pro 1909 64-bit.

Thank you for your attention, Jeff

horst.epp
Posts: 174
Joined: 15.11.2008, 19:18

Re: Error message occurs trying to add buttons to Action menu

#6 Post by horst.epp » 19.07.2020, 13:21

Can't confirm with 824 64-bit, Windows 10 2004 64-bit
Windows 10 Home x64 May 2020 Update, Version 2004 (OS Build 19041.508)
Total Commander 9.51 x64 / x86, Everything 1.4.1.992 (x64)
FreeCommander XE 2020 Build 828 64-bit donor

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests