NC-MODE

Discussion, questions and support.
Post Reply
Message
Author
BaneZi
Posts: 3
Joined: 19.08.2008, 12:13

NC-MODE

#1 Post by BaneZi » 19.08.2008, 12:18

May look silly to all of you, but I just can't see how to activate NC-Mode!
Will somebody help?

Thanks

wkrekik
Posts: 58
Joined: 24.10.2007, 11:14

#2 Post by wkrekik » 19.08.2008, 17:54

It's here :


Image

BaneZi
Posts: 3
Joined: 19.08.2008, 12:13

#3 Post by BaneZi » 22.08.2008, 15:11

Thanks for your reply!

I know this setting, I've checked it before I wrote.

But the real question is: Can it look like old DOS-based NC? How to get it?
Or is it just the way that items are selected?

User avatar
FLiER
Posts: 26
Joined: 17.08.2008, 17:27
Location: Ukraine
Contact:

#4 Post by FLiER » 22.08.2008, 22:44

If you want to see it as DOS-app, then it's impossible. But if you're about colors, then you can change this (pee picture below, four icons).
[url=http://www.cdburnerxp.se/][img]http://img146.imageshack.us/img146/2110/cdbxptransmyubarpngzl1.png[/img][/url]

BaneZi
Posts: 3
Joined: 19.08.2008, 12:13

#5 Post by BaneZi » 26.08.2008, 11:54

Thanks,

I thought so ...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 13 guests