multirename / Mehrfaches Umbenennen: [exif_taken] fails jpg

Bugs and other issues or requests which have been resolved.
Post Reply
Message
Author
norwegian
Posts: 2
Joined: 30.07.2014, 12:45

multirename / Mehrfaches Umbenennen: [exif_taken] fails jpg

#1 Post by norwegian » 30.07.2014, 13:11

When using "Mehrfaches Umbenennen..." (multi rename), FC responds with "????? Read EXIF info error" for [exif_taken] and other EXIF fields.

Details:

- JPGs off a Nokia Lumia 900.
- EXIF data is there, IrfanView does read them.
- FC Version XE 2014 Build 650 (via portableapps.com).
- Same effect on totally different machines (Win 7 & Win XP).
- Sample jpg and screenshot available.

Did not find anything about this in the changelog and the forum yet.

-norwegian

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3410
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: multirename / Mehrfaches Umbenennen: [exif_taken] fails

#2 Post by Dreamer » 30.07.2014, 21:54

Could you upload the sample file (original) somewhere, or send it directly to Marek via email?

Edit: OK, so I found some samples here and I can confirm this issue, EXIF info is available in XnView, but multi rename in FC shows error.

User avatar
Dreamer
Site Admin
Posts: 3410
Joined: 19.08.2007, 21:40
Location: Slovakia

Re: multirename / Mehrfaches Umbenennen: [exif_taken] fails

#3 Post by Dreamer » 01.08.2014, 20:19

Fixed in 668, here, norwegian, please confirm if you have the access to this version.

norwegian
Posts: 2
Joined: 30.07.2014, 12:45

Re: multirename / Mehrfaches Umbenennen: [exif_taken] fails

#4 Post by norwegian » 04.08.2014, 23:52

Confirmed. Works fine now.

-norwegian

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests